Nieuws

Merry Christmas & Happy New Year

MAASSLUIS – Het jaar 2022 zit er bijna op, een mooi moment om terug te kijken. Normaal doen we dit bij een nieuwjaarsreceptie, maar dat doen we dit jaar in de vorm van een pubquiz.

Een jaar waarin we heel veel leden hebben mogen verwelkomen en we gelukkig amper meer gehinderd zijn door Corona. De club is met maar liefst 20% gegroeid in een half seizoen tijd qua ledenaantal. En wat fijn is het dan ook om te zien dat we ook veel oude en nieuwe gezichten hebben mogen verwelkomen als kader. Zonder hen geen trainingen en wedstrijden! Ook een groot woord van dank is er natuurlijk voor alle bestuursleden, commissieleden en overige vrijwilligers. Samen maken zij onze club, een club van en voor iedereen. Want helaas is er veel mis in de wereld en is een warm en gezellig thuis met familie en/of vrienden tijdens kerst voor niet iedereen een vanzelfsprekendheid. Hartverwarmend was om dit jaar te zien hoe onze nieuwe leden uit Oekraïne en Syrië geaccepteerd en opgenomen werden binnen onze teams en club, heel fijn! We zullen er voor jullie zijn waar nodig.

Komend jaar gaan we op de ingezette weg verder. De commissies worden verder (her)opgericht en gevuld, activiteiten bij en om basketbal worden georganiseerd en hopelijk vieren we veel kampioenschappen. Allemaal een fijne kerst en een mooi sportief 2023.

Bestuur MBV Green Eagles