Wedstrijdverslagen

Triomf van de Green Eagles: Under 10 basketball team kampioen!

MAASSLUIS – In een indrukwekkend seizoen heeft het Onder 10 basketball team van Green Eagles zich gekroond tot ongeslagen kampioen. Met een verpletterende overwinning van 57-36 tegen BV Zoetermeer Hammerheads 10-1, hebben deze jonge basketbaltalenten alle 11 van hun wedstrijden weten te winnen.

Met een doelsaldo dat bijna doet duizelen (+392), hebben de Green Eagles niet alleen de titel binnengehaald, maar ook een welverdiende dubbele promotie van de 5e naar de 3e klasse weten te bewerkstelligen. Een prestatie van formaat die niet onopgemerkt mag blijven!

Op de bijgevoegde foto prijken de stralende gezichten van de kampioenen, in volgorde van links naar rechts op de 1e rij: Michiel Franke, Elze Bot, Maximilian Deegeling, en op de 2e rij: Nout den Hartog, Roald de Jong, Luna Marley de Zoete, Ayush Blijd en Jens de Wit. Een team waarin talent, teamwork en doorzettingsvermogen samenkomen.

Achter dit succesvolle team staan de toegewijde coaches die hebben bijgedragen aan deze triomf: Joey Deegeling, Manuel Parreira da Silva en Raj Blijd. Hun begeleiding en inzet hebben de jonge spelers niet alleen geholpen om als individuen te groeien, maar ook om als team onverslaanbaar te zijn op het veld.