Nieuws

Top opbrengst Grote Clubactie 2023!

MAASSLUIS – In September en Oktober zijn er een hoop jeugdleden op pad gegaan om loten van de Grote Clubactie te verkopen met het supermooie (record)bedrag van €3528,- als resultaat!

In de weken voor de kerstvakantie zijn de medailles uitgedeeld. Kinderen die 25 of meer loten hebben verkocht kregen een medaille (heb je hem nog niet? Na de vakantie komt hij eraan!).

De beste 3 lotenverkopers kregen daarnaast nog een geldprijs om zelf iets moois te kopen. Maximilian uit U10-1 was de absolute nummer 1 met maar liefst 137 (!) verkochte loten! Saar uit U12-1 werd 2e met 89 loten en Floor (U8) stond op nummer 3 met 86 verkochte loten. Toppers!

Het team dat de meeste loten heeft verkocht is Under 8 geworden. Zij worden na de vakantie getrakteerd op iets lekkers. Under 8 verkocht bij elkaar 389 loten. Under 10-1 werd 2e met 353 loten en U12-1 3e met 228 loten.

Met het opgehaalde geld zijn en gaan we leuke dingen doen. Alle verkopers én kopers nogmaals hartstikke bedankt! En uiteraard ook de organisator Anouk Kraaijeveld die jaar in jaar uit de organisatie op haar neemt!