Sterke start Wouter en Wouter in vrije worpcompetitie

MAASSLUIS – Na het eerste weekend staat Wouter B met 4 uit 4 bovenaan de ranglijst. Ook nieuwkomer Roxy staat op 100%. Naar… verder »

Kelly kon nog beter, 10 uit 10 in vrije worp competitie!

Na haar imposante 9 uit 10 van vorige week liet Kelly zien dan het nog beter kon. Moet leider Laurens zich nog zorgen… verder »

Kelly scoort 9 uit 10 in vrije worp competitie.

(Verslag weekend 6 april) Kelly scoorde in de wedstrijd tegen DAS 9 van de 10 vrije worpen. Een mooie prestatie maar toch stijgt… verder »

Vrije worpcompetitie kabbelt naar het einde

Het enige wat er feitelijk het afgelopen weekend is veranderd is de binnenkomst van Jeroen P op de ranglijst. Jeroen schoot 3 op… verder »

Strijd om tweede plaats ongekend spannend

Afgelopen weekend werd in de vrije worpcompetitie de meest opvallende prestatie geleverd door Kelly. Na een aarzelend begin (2 uit 4 in het… verder »

Spanning vrije worpcompetitie vooral onderin

In de vrije worpcompetitie gaat het vooral onderin spannend worden. Hekkensluiter Tim lijkt de techniek van het vrije worpen nemen net op tijd… verder »

Jarno schiet weer veel in de vrije worp competitie

Het lukt Jarno maar niet om de techniek van de vrije worpen onder de knie te krijgen. De talentvolle speler van u14-1 laat… verder »

U14-1 mist 31 vrije worpen

De competitie is al weer voor driekwart gevorderd en daarom moet men 30 vrije worpen geschoten hebben om op de vrije worpranglijst voor… verder »

Fleur en Koen foutloos in vrije worp competitie

Fleur en Koen schoten met scherp afgelopen weekend op de vrije worplijn. Fleur schoot 4 uit 4 tegen Cangeroes en staat nu op… verder »

Veranderingen in vrije worpcompetitie vooral onderin

Na de 163 pogingen van vorige week vielen de 119 schoten van dit weekend een beetje tegen. Bovenin veranderde er weinig. Laurens kwam… verder »