Walt scoort 4 uit 4 in vrije worpcompetitie

Onder leiding van 2 uitstekende scheidsrechters mocht Walt bij U10 4 vrije worpen schieten. Hij deed dit perfect. Helaas vinden we hem (nog)… verder »

U22 met 1 gescoorde vrije worp naar de 100

In de wedstrijd van U22 hadden de mannen geen kind aan tegenstander Dunkinn. Bij 41-99 waren de 10 toegekende vrije worpen echter allemaal… verder »

Dames falen op vrije worplijn

De dames hebben in Groningen wel de wedstrijdpunten gepakt maar faalden ronduit op de vrije worplijn. Er werden 22 van de 28 vrije… verder »

Stefan valt weg uit top 5

In de afgelopen 2 weekeinden waren er slechts een beperkt aantal wedstrijden. Heren 1 kwam wel 2 keer in aktie. Meest opvallend was… verder »

Verrassende namen in top 5 vrije worpcompetitie

Laurens speelde dit weekend niet maar staat nu wel alleen aan de leiding omdat medekoploper Wouter B een keer miste tegen RZ. Wouter… verder »

Verrassende stand in slecht presterende vrije worpcompetitie.

In de vrije worpcompetitie blijven de prestaties dit seizoen ronduit slecht. Dit weekend werd een percentage van 36,7% behaald. Het leuke hieraan is… verder »

U14-2 schiet de vrije worpen beter dan U22

Ook afgelopen weekend waren de resultaten op de vrije worplijn niet best. Vorige week werd er een dieptepunt bereikt met 41 scores uit… verder »

Dieptepunt in vrije worp competitie

Het is in de geschiedenis van de vrije worp competitie nog nooit voorgekomen dat er gemiddeld slechts met een doeltreffendheid van 28,7% werd… verder »

Sterke start Wouter en Wouter in vrije worpcompetitie

Na het eerste weekend staat Wouter B met 4 uit 4 bovenaan de ranglijst. Ook nieuwkomer Roxy staat op 100%. Naar verluid kwam… verder »

Kelly kon nog beter, 10 uit 10 in vrije worp competitie!

Na haar imposante 9 uit 10 van vorige week liet Kelly zien dan het nog beter kon. Moet leider Laurens zich nog zorgen… verder »