Laurens neemt de leiding weer over

Er waren maar 2 wedstrijden dit weekend maar de wedstrijden van U22 en de Heren zorgden wel voor veranderingen op de ranglijst. De… verder »

Koplopers laten steken vallen

In de vrijeworpcompetitie hebben de beide koplopers matig geschoten. Jeroen P kwam tot 2 uit 6 terwijl Laurens het met 3 uit 6… verder »

Opmars dames in vrije worpcompetitie

Roos (4 uit 4) en Kirsten (5 uit 7) presteerden goed op de vrije worplijn het afgelopen weekend en leidden hun team naar… verder »

Verschil in top vrije worpcompetitie slechts 0,4%

In de top van de vrije worpcompetitie is het verschil tussen de nummers 1 en 2 momenteel slechts 0,4%. Koploper Jeroen P miste… verder »

Top vrije worpcompetitie schiet 100 %

De koplopers in de vrije worpcompetitie geven elkaar geen duimbreed toe.  Jeroen P  schoot 6 uit 6 en daarom kwam Laurens (4 uit… verder »

Stefan schiet 13 uit 15 in vrije worpcompetitie

De meest opvallende prestatie in de vrije worpcompetitie kwam dit keer van Stefan. Hij schoot 13 van zijn 15 vrije worpen raak en… verder »

Jeroen P nieuwe leider in vrije worp competitie

Even leek Laurens afgelopen zaterdag zijn koppositie te consolideren met 2 uit 3 tegen de Utrecht Bulls. Zondag echter bleek U22 in zijn… verder »

Laurens kerstkampioen in vrijeworp competitie

Op de helft van de competitie staat titelhouder Laurens wederom bovenaan de ranglijst. In het laatste speelweekend kwam hij zelf niet in actie maar de concurrentie slaagden er niet in om hem te achterhalen.

Aanval op koploper en nieuwe hekkensluiter in vrije worpcompetitie

Voor de 3e keer op rij schoot Jeroen P zijn vrije worpen met 100%. Deze 4 punten mochten echter niet baten voor de… verder »

Jeroen schiet weer 100 procent

Net als vorige week schoot Jeroen P. weer met scherp. Zijn 4 uit 4 op vrijdagavond tegen Silvertown Lions doet hem stijgen naar… verder »