Stefan schiet 13 uit 15 in vrije worpcompetitie

De meest opvallende prestatie in de vrije worpcompetitie kwam dit keer van Stefan. Hij schoot 13 van zijn 15 vrije worpen raak en… verder »

Jeroen P nieuwe leider in vrije worp competitie

Even leek Laurens afgelopen zaterdag zijn koppositie te consolideren met 2 uit 3 tegen de Utrecht Bulls. Zondag echter bleek U22 in zijn… verder »

Laurens kerstkampioen in vrijeworp competitie

Op de helft van de competitie staat titelhouder Laurens wederom bovenaan de ranglijst. In het laatste speelweekend kwam hij zelf niet in actie maar de concurrentie slaagden er niet in om hem te achterhalen.

Aanval op koploper en nieuwe hekkensluiter in vrije worpcompetitie

Voor de 3e keer op rij schoot Jeroen P zijn vrije worpen met 100%. Deze 4 punten mochten echter niet baten voor de… verder »

Jeroen schiet weer 100 procent

Net als vorige week schoot Jeroen P. weer met scherp. Zijn 4 uit 4 op vrijdagavond tegen Silvertown Lions doet hem stijgen naar… verder »

Walt scoort 4 uit 4 in vrije worpcompetitie

Onder leiding van 2 uitstekende scheidsrechters mocht Walt bij U10 4 vrije worpen schieten. Hij deed dit perfect. Helaas vinden we hem (nog)… verder »

U22 met 1 gescoorde vrije worp naar de 100

In de wedstrijd van U22 hadden de mannen geen kind aan tegenstander Dunkinn. Bij 41-99 waren de 10 toegekende vrije worpen echter allemaal… verder »

Dames falen op vrije worplijn

De dames hebben in Groningen wel de wedstrijdpunten gepakt maar faalden ronduit op de vrije worplijn. Er werden 22 van de 28 vrije… verder »

Stefan valt weg uit top 5

In de afgelopen 2 weekeinden waren er slechts een beperkt aantal wedstrijden. Heren 1 kwam wel 2 keer in aktie. Meest opvallend was… verder »

Verrassende namen in top 5 vrije worpcompetitie

Laurens speelde dit weekend niet maar staat nu wel alleen aan de leiding omdat medekoploper Wouter B een keer miste tegen RZ. Wouter… verder »