Jarno schiet weer veel in de vrije worp competitie

Het lukt Jarno maar niet om de techniek van de vrije worpen onder de knie te krijgen. De talentvolle speler van u14-1 laat… verder »

U14-1 mist 31 vrije worpen

De competitie is al weer voor driekwart gevorderd en daarom moet men 30 vrije worpen geschoten hebben om op de vrije worpranglijst voor… verder »

Fleur en Koen foutloos in vrije worp competitie

Fleur en Koen schoten met scherp afgelopen weekend op de vrije worplijn. Fleur schoot 4 uit 4 tegen Cangeroes en staat nu op… verder »

Veranderingen in vrije worpcompetitie vooral onderin

Na de 163 pogingen van vorige week vielen de 119 schoten van dit weekend een beetje tegen. Bovenin veranderde er weinig. Laurens kwam… verder »

163 schoten in de vrije worpcompetitie

Afgelopen weekend werd er erg veel geschoten in de vrije worpcompetitie. Vooral de mannen van U20 mochten veel schieten. 42 pogingen tegen een… verder »

Vader Don slaat hard toe in vrije worp competitie

Laurens heeft afgelopen zaterdag keihard toegeslagen. Met 9 scores uit 11 vrije worpen pakte hij de koppositie in de vrije worpcompetitie met 74,5%.  Jeroen… verder »

Laurens zet, met 6 uit 6, koploper onder druk

Met 6 scores uit even zoveel pogingen stijgt Laurens in het vrije worp klassement weer naar plaats 2. Hij staat op schotafstand van… verder »

Lars erg productief in vrije worp competitie

MAASSLUIS – Afgelopen weekend was Lars, onder toeziend oog van de vrije worpcommissie, erg vaak op de vrijeworplijn te vinden. Met 4 uit 10… verder »

Veel vrije worpen maar weinig verschuivingen in het klassement

MAASSLUIS – In het weekend van 1 december werden er veel vrije worpen genomen. Acht teams schoten 117 keer in totaal. Helaas troffen er… verder »

Heren troeven de dames af in vrije worpcompetitie

MAASSLUIS – De dames kunnen het dan in de competitie wel uitstekend doen maar in de vrije worpcompetitie voeren de heren de boventoon. De… verder »