Laurens zet, met 6 uit 6, koploper onder druk

Met 6 scores uit even zoveel pogingen stijgt Laurens in het vrije worp klassement weer naar plaats 2. Hij staat op schotafstand van… verder »

Lars erg productief in vrije worp competitie

MAASSLUIS – Afgelopen weekend was Lars, onder toeziend oog van de vrije worpcommissie, erg vaak op de vrijeworplijn te vinden. Met 4 uit 10… verder »

Veel vrije worpen maar weinig verschuivingen in het klassement

MAASSLUIS – In het weekend van 1 december werden er veel vrije worpen genomen. Acht teams schoten 117 keer in totaal. Helaas troffen er… verder »

Heren troeven de dames af in vrije worpcompetitie

MAASSLUIS – De dames kunnen het dan in de competitie wel uitstekend doen maar in de vrije worpcompetitie voeren de heren de boventoon. De… verder »

Heren 1 levert nieuwe koploper in vrije worp competitie

MAASSLUIS – De afgelopen weken waren er niet erg veel wedstrijden. Alleen dames 1 kwam 3 keer in actie evenals U22 waarvan de wedstrijd… verder »

Jarno knalt er op los

MAASSLUIS – In de vrije worpcompetitie waren enkele spelers bijzonder op dreef. Jarno mocht zelfs 15 keer schieten bij de u14-1. Zes keer doeltreffend… verder »

Nieuwe koploper in vrije worpen competitie

MAASSLUIS – Het is al weer een tijd geleden maar na het afgelopen weekend staat er weer een heren 1 speler aan kop van… verder »

Onder 22 neemt vrije worpcompetitie serieus

MAASSLUIS – In de 3e ronde was het opvallend dat de mannen van u22 er alles aan deden om op de vrije worplijn… verder »

Laurens start nieuwe vrije worpcompetitie met 16 pogingen!

MAASSLUIS – De competitie is begonnen en dus is ook de vrije-worpcompetitie weer van start. Om te beginnen willen wij nog even benadrukken dat… verder »

Willeke wint vrije worpcompetitie

MAASSLUIS – Ze had er al direct aan het begin van het seizoen haar zinnen op gezet en stond bijna het hele seizoen aan… verder »