Vrije worpen

Aanval op koploper en nieuwe hekkensluiter in vrije worpcompetitie

Voor de 3e keer op rij schoot Jeroen P zijn vrije worpen met 100%. Deze 4 punten mochten echter niet baten voor de U22 ploeg die kansloos de kampioenswedstrijd tegen Goba verloor. Laurens kon de aanval van Jeroen met 3 uit 4 nog maar net afslaan. Elko (2 uit 4 tegen WLS en 3 uit 5 tegen MSV) blijft op plek 3 en Wouter vd B op 4. Terug in de top 5 is Stefan. Hij schoot in 2 wedstrijden 11 uit 15.

De tijd dat de dames de vrije worpcompetitie domineerden lijkt ver achter ons. Pas op plaats 6 vinden we Kirsten die zich lijkt te herstellen van een slechte start. Ook Roos deed het zaterdag jl niet slecht met 5 uit 6.

Onderin onttrekt Saleem zich meer en meer uit de krochten van de competitie. Met 2 uit 3 staat hij ondertussen op plek 15. Hij is Fleur, Benjamin en Yaniek gepasseerd.  Opvallend is de opstanding van Tim. Hij schoot 2 uit 4 en daarmee is Harm nu de hekkensluiter.

Komend weekend is er voor de meeste een laatste kans om het kalenderjaar goed af te sluiten. Succes allemaal.