Trouwe Eagles in het zonnetje

Het afgelopen jubileumweekend zijn er een aantal leden in het zonnetje gezet. Dit zijn leden die van de 50 jaar minimaal 25 jaar lid… verder »

Foto’s jubileum online

MAASSLUIS – De eerste lading foto’s van het geweldige jubileum staan inmiddels online. Er zullen er nog meer volgen maar als je alvast… verder »

Bokaal der Gemeente voor jubilerende Green Eagles

MAASSLUIS – Locoburgemeester Kees Pleijsier heeft op vrijdagavond 17 november de Bokaal der Gemeente uitgereikt aan de Maassluise Basketball Vereniging (MBV) Green Eagles. Op… verder »

Koninklijke onderscheiding voor Kees Brugman

MAASSLUIS – Op vrijdag 17 november 2017 heeft Kees Brugman uit handen van locoburgemeester Arnold Keijzer een Koninklijke onderscheiding ontvangen. De heer Brugman… verder »

50-jarig jubileum Green Eagles een groot succes!

MAASSLUIS – Ter ere van het 50-jarig jubileum van MBV Green Eagles vinden er al het gehele jaar diverse leuke festiviteiten plaats. Afgelopen… verder »

Jubileum van start, de aankleding

MAASSLUIS – Vandaag is het jubileum gestart met het inrichten van het clubhuis. Diverse leden en ouders van leden zijn aan het bloemschikken… verder »

NBA 50th anniversary party

MAASSLUIS – Het gehele jubileum is natuurlijk een feest. Maar het grote feest met maar liefst DRIE dj’s is op zaterdagavond en daar… verder »

Poster 50 jarig jubileum

MAASSLUIS – Wellicht heb je hem al zien hangen ergens in Maassluis of omstreken. Maar het programma is af en de flyer hangt… verder »

Nieuwsbrief 50 jarig jubileum #7 “Nog maar een maand”

MAASSLUIS – Het gaat nu toch wel erg snel, want in minder dan een maand (zie ook de teller rechts) dan is het… verder »

Nog maar 46 dagen, nieuwsbrief zes is uit!

MAASSLUIS – De zesde nieuwsbrief is verzonden, heeft u hem niet gehad in uw mailbox? Stuurt u dan aub een e-mail naar 50jaar@greeneagles.nl.… verder »