Slechte start heren 2!

MAASSLUIS – Heren 2 is de nieuwe competitie slecht begonnen.

Tot 6-6 , na 5 minuten spel, ging de thuiswedstrijd tegen Binnenland gelijk op. Hierna liepen de bezoekers makkelijk weg door een goed schot tegen de Maassluise zone.

De rest van de wedstrijd werd weliswaar ontsiert door 2 zwak fluitende scheidsrechters maar het Maassluise spel was ook erg onder peil. Naast de eerste periode (10-23) was ook het 3e kwart desastreus  (10-27). De overige 2 kwarten eindigde in 15-16 en 14-16. Wat valt er verder te vertellen over de wedstrijd?  Niet veel………..topscorer Hans vd. Voort (10 punten) haalde het eind van de wedstrijd niet. Samir Rezeika , ook 10 punten, haalde het einde ternauwernood. Harry v Malsen en Richard Gestel maakten 8 punten,Niels Warffemius en Kees Brugman 4,Wouter vd Berg 3, Ruben Kraaijeveld 2 en playing coach Richard Otto had zijn handen vol  met het in garail houden van zijn team en vergat te scoren.