Wedstrijdverslagen

Under 12 kampioen

Under 12 MBV Green Eagles is kampioen geworden

OUD-BEIJERLAND – Tijdens de reguliere competitie waren de jongens en meiden van Under 12 en Zoebas gelijk geëindigd met beide één verliespartij (van elkaar). Daarom moest een beslissingswedstrijd in Oud Beijerland uitmaken wie zich kampioen mocht noemen van de 5e klasse.
Er werd gestart met Yorel, Mike, Ozge, Frank en Arad. Een wat zenuwachtig begin, maar toch een kleine voorsprong. In het tweede kwart deed Yannick van zich spreken door een aantal mooie, lange passes van Pato te verzilveren. Merve en de beetje zieke Muhammed stonden zeker in verdedigend opzicht hun mannetje. Matthew moest veel meters maken om in elke bucket rebounds te pakken.
De spanning was ook op de tribune voelbaar want de voorsprong bleef maar enkele puntjes. Zoebas bleef goed verdedigen, maar Mike bleef Yorel mooi hoog aanpassen en dan kan niemand anders erbij! Pato was belangrijk door veel ballen uit de rommel weg te dribbelen. De bal werd nu goed rond gepasst waardoor ook Frank wat scores mee kon pakken. Met nog twee periodes te spelen was de stand 32-31, heel spannend dus. Maar dan blijkt dat Green Eagles sterk is gegroeid dit seizoen. Strak verdedigen, veel ballen afpakken en Frank die 7 punten op rij maakt. Yorel doet in het laatste kwart waar hij goed in is: gebruik maken van zijn lengte en naar de basket gaan. Eindstand 46-41.
Kampioen!! De medailles en kampioensbeker werd door aanvoerder Pato in ontvangst genomen, waarna het nog lang onrustig bleef in het doorgaans zo rustige Oud Beijerland. Scores: Yorel 21, Frank 11, Pato 6, Yannick 4,  Mike 2, Matthew 2.

Under 12 MBV Green Eagles is kampioen geworden

Comment here