Wedstrijd om snel te vergeten

MAASSLUIS – Leeggeroofd door heren 1 en blessures zorgde voor 7 overgebleven spelers. Vanaf het begin liep het voor geen meter bij de thuisploeg. Een voltallige ploeg van middenmoter Oegstgeest wist wel raad met de tobbende thuisploeg en het eerste kwart werd afgesloten bij 6-23.

In de 2e periode ging het iets beter. Meerdere spelers kwamen tot score alleen de verdediging liet wederom veel punten toe. Ruststand 20-48.

In het 3e kwart was er een opleving bij de Eagles. Harry van Malsen en Stefan Satijn waren onder het bord moeilijk te stoppen en dit kwart werd zelfs winnend afgesloten (25-20).

Irritatie bij de tegenstanders en scheidsrechters die de wedstrijd een beetje uit de hand lieten lopen ontsierde het laatste kwart. Rommelig werd er naar het eind gespeeld waarna eigenlijk iedereen blij was toen het was afgelopen. Eindstand 57-86.

Harry van Malsen scoorde 16 punten. Stefan Satijn 13.