Nieuws

Dames 1 wil via finales graag hogerop

MAASSLUIS – Zoals u wellicht in deze krant heeft gelezen wordt er de laatste twee jaar veel gewonnen door het vrouwelijke vlaggenschip van de basketbalvereniging Green Eagles. De talentvolle groep is dit jaar geplaatst voor de kruisfinales van het rayon west die in het weekend van 13 en 20 april gespeeld gaan worden. Voor u is de 20ste een mooie gelegenheid om het team te zien spelen in de Wethouder Smithal, een wedstrijd die zal gaan om plaatsing voor de grote finale.

Uiteraard gaan de dames en de coach voor de winst. Daar zijn ze reeds een jaar voor aan het strijden. Maar dit team heeft grotere plannen. Ze willen komend seizoen landelijk gaan spelen, en wel in de promotiedivisie. Dit is de klasse onder de eredivisie. Een echte sportieve uitdaging voor het team en het geeft nog meer sport op hoog niveau in de gemeente Maassluis. De promotiedivisie zal echt een mooi uithangbord voor MBV Green Eagles en Maassluis zijn. Daarnaast geeft het een goed doel en vooruitzicht  voor sportende meiden binnen de vereniging en de gemeente.

Er zullen meerdere acties vanuit de dames komen om het inschrijfgeld voor deze klasse op te halen. Mocht u echter na het lezen van dit stukje al denken dat het interessant en goed is voor u en de dames hieraan bij te dragen, bijvoorbeeld als sponsor op het shirt, of wilt u meer over de ontwikkelingen weten dan kunt u contact opnemen met het team of de vereniging via www.greeneagles.nl en info@greeneagles.nl.

Comment here