Nieuws

Kelme nieuwe kledingsponsor MBV Green Eagles

Dames green eaglesBARENDRECHT – Kelme is de nieuwe kledingsponsor van Maassluise Basketbal Vereniging Green Eagles. Het van oorsprong Spaanse bedrijf voorziet tot en met het seizoen 2016/2017 de spelers en stafleden van de basketball vereniging in Maassluis van hun uitrusting.

“Wij zijn er trots op dat wij ons vanaf het nieuwe seizoen kledingsponsor mogen noemen van basketbalvereniging Green Eagles”, zegt Anil Bandhoe van Kelme. Uit de gesprekken die wij hebben gehad, is direct gebleken dat Kelme en Green Eagles een goede match waren voor elkaar.

MBV Green Eagles zocht een betrouwbare partner die naast het tenue ook een mooie en eigentijdse kledinglijn heeft.  Het Dames 1 team van MBV Green Eagles, komend jaar uitkomende in de eredivisie, wordt komend seizoen aangekleed door Kelme op het gebied van wedstrijdkleding, tassen en presentatiekleding.

Kelme heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een grote speler binnen Nederland op het gebied van teamwear voor voetbal, futsal en basketball.

Meer informatie over Kelme kunt u vinden op http://www.kelme.nl

KELME-corporate-catalog-1

Comment here