Nieuws

Voorspellingen 19 oktober 2013

MAASSLUIS- Op het nippertje nog even de voorspellingen voor as weekend. Gelukkig maar een paar wedstrijden en uw voorspeller ziet het weekend positief tegemoet!!!

Dames 1 speelt een bekerwedstrijd tegen Hoofddorp. Een mooie wedstrijd voor de dames om in de opmaat naar een paar lastige competitiewedstrijden te gaan voor een goed resultaat! Hoofddorp speelt zelf ook in de eredivisie en wacht net als onze dames nog op hun 1e overwinning in de competitie. Vorige week werd er zelfs zeer ruim verloren van CTO Dames 1. Een fel begin van de dames kan het zelfvertrouwen van de tegenstander snel doen verminderen. Aan onze dames dus de opdracht om de wedstrijd beter te beginnen dan vorige week in de uitwedstrijd tegen Baros. Het thuisvoordeel kan in deze wedstrijd weleens beslissend zijn en met de steun van het publiek ga ik dan ook voor een overwinning voor de dames. Met hoeveel er wordt gewonnen doet er niet toe, als we maar een ronde verder komen!

Heren 5 speelt in Delft tegen Punch 7. Voor beide teams geldt denk ik hetzelfde, namelijk dat het nogal eens afwachten is welke spelers wel en niet aanwezig zijn. Voorspellen is daarom altijd wat lastig, maar gezien de formatie die Maassluis op de been weet te brengen ga ik voor een overwinning met +8

JU16 speelt een vroege wedstrijd tegen Flush. Belangrijk zal dus zijn in hoeverre de jongens uitgeslapen zijn! Flush is een tegenstander die een beetje dezelfde resultaten heeft behaald in de competie als onze jongens en het kan dus weleens een hele spannende wedstrijd worden morgenochtend in Papandrecht. Ik neem aan dat de jongens al slapen bij het publiceren van deze voorspelling en dat de +2 die ik voorspel ze dus pas achteraf zullen lezen.

MU14 speelt onder de naam van Westlandstars en ben ik dus de eerste keren met voorspelling vergeten mee te nemen, waarvoor excuses! Zaterdag zal dit team echter spelen in de Wethouder Smithal en neem ik aan dat dit in groene tenues zal zijn! De meiden verloren hun laatste wedstrijd helaas maar nipt. Tegenstander Grasshoppers doet het ook nog niet al te goed in deze competitie, dus ook dit kan weleens een spannende wedstrijd worden. Aangezien ik eerder al schreef positief te zijn over deze ronde voorspel ik hier dus ook een overwinning. Ik ga voor +4 en een zenuwslopende slotfase!