Nieuws

Terugblik 19 oktober 2013

MAASSLUIS- Helaas wederom een slechte ronde voor onze vereniging. Dit  zowel voor de uitslagen van de meeste wedstrijden als qua voorspellingen. Van de 4 winstpartijen die ik vooral had voorspeld bleek er uiteindelijk maar 1 goed…

Dames 1 moest voor de beker tegen Hoofddorp. De dames begonnen dit keer goed aan de wedstrijd maar hadden helaas een zwak tweede kwart waardoor ze met een flinke achterstand de rust ingingen. Bekerwedstrijden kunnen nog weleens een verrassend verloop hebben maar helaas bleek dat in deze wedstrijd niet het geval. Het resultaat was dus een verliespartij met 47-68.

Heren 5 moest uit tegen Punch in Delft. Een leuke wedstrijd waarbij de heren helaas niet bestand waren tegen de scores van Punch onder het bord. Ik voorspelde hier een winstpartij maar ook hier moet ik bekennen er naast te zitten. De wedstrijd werd uiteindelijk met 13 punten verloren, te weten 71-58

Jongens Onder 16 had ik goed! Althans ik had een winstpartij voorspeld en had weleens waar het verschil in punten dan wel niet helemaal goed, maar het was in ieder geval winst! Flush werd door de heren op de vroege morgen verslagen met 61-55. Vroege wedstrijden liggen de heren dus blijkbaar en wie weet krijgen we het voor elkaar dat JU16 de 2e helft van het seizoen de wedstrijden mag spelen om 10.00 uur in de Haydnlaan!

Meisjes Onder 14 had ik nog niet als voorspelling op de site gezet of de coach gaf al aan dat er wat meiden zouden ontbreken. Hier had ik niet rekening mee gehouden en dus bleek mijn winstvoorspelling iets te enthousiast geweest. In een wedstrijd met een zeer ervaren en uitstekend fluitende scheidsrechter bleken de meiden uit Katwijk toch iets te sterk. De uitslag werd 52-69.

De vooruitblik voor as weekend volgt morgen, de voorspeller moet zich daar nog even mentaal op voorbereiden! Tips zijn welkom!!!