Eagles verliezen tweede wedstrijd op rij

NOORDWIJK – De Eagles zijn er zaterdagavond niet in geslaagd om te winnen van MSV uit Noordwijk. In een wedstrijd met twee gezichten werd er met 70-60 verloren. De Eagles begonnen de wedstrijd met een driepunter van Marcel Vaissier en namen de eerste voorsprong in de wedstrijd (3-7). Hierna was het MSV welke de Eagles er op de break uitliepen. Een 11-0 run van MSV aan het einde van het eerste kwart zorgde ervoor dat de Eagles gelijk tegen een grote achterstand aankeken (26-12).  Het tweede kwart was voor de Eagles. De verdediging stond nu wel goed waardoor MSV slechts 8 punten wist te maken dit kwart tegenover 15 van de Eagles. Er werd dus gerust met een 34-27 achterstand. Na rust was het weer MSV wat het heft in handen nam en liep uit naar een maximale voorsprong van 20 punten. Uit verslagen positie kwamen de Eagles toch nog terug tot 10 punten. Zo werd er uiteindelijk met 70-60 verloren. De scores bij de Eagles waren netjes verdeeld want er kwamen vier mannen in de dubbele cijfers. Laurens Don en Rik van der Vaart (beide 16 punten), Marcel Vaissier 13 punten en Stefan Kraaijeveld met 11 punten.