Nieuws

Terugblik 30 november 2013

MAASSLUIS- Afgelopen weekend een aantal spannende wedstrijden. Zo wisten Dames 1 en Heren 3 met het kleinst mogelijke verschil te winnen! Helaas ook een paar flinke nederlagen…

Heren 1 liep tegen de tweede nederlaag op een rij aan. MSV is een sterk team en mijn +5 was misschien wat optimistisch. Thuis werd er weliswaar gewonnen maar ontbraken er aantal spelers bij de tegenstander. Ook Jeroen Derksen die wat later bij de wedstrijd kwam i.v.m coachen van Dames 1 kon de nederlaag niet tegengaan. Het werd uiteindelijk -10

Heren 2 kreeg flink klop in hun wedstrijd. Mijn -35 was al een flink voorspelde nederlaag. Deze werd helaas nog een stuk groter met uiteindelijk -76

Heren 3 bewijst maar weer eens dat ook spannende uitwedstrijden gewoon gewonnen kunnen worden. Uit bij Jump’80 was het zenuwslopend, maar wisten de heren uiteindelijke de zege met een verschil van 1 punt mee te nemen naar Maassluis. Ik had een verlies voorspeld en zat er dus naast!

Heren 4 had een lastige wedstrijd en konden de winst van Heren 3 in dezelfde hal geen vervolg geven. De nederlaag werd ruimer dan de -10 die ik had voorspeld, namelijk -38

Dames 1 moest uit tegen Apollo. Thuis werd er ruim gewonnen en uw voorspeller was persoonlijk naar Amsterdam afgereisd om samen met de andere Eagles supporters (meer dan het thuispubliek!) de dames aan te moedigen. In een wedstrijd die gelijk op ging en waar scores zeker in begin zeldzaam waren werd er gewonnen met 1 punt! Ik had in mijn voorspelling mijn hart iets meer rust gegund en was dus met +10 iets te optimistisch.

Dames 2 had een thuiswedstrijd waarin zij helaas in het 4e kwart een toch ruime voorsprong weggaven. Mijn +12 was zeker mogelijk geweest, helaas werd dit een -10

MU16 trof een sterke tegenstander en met mijn voorspelling zat ik goed in de buurt. Ik gokte op een nederlaag van -30 en dit werd uiteindelijk -34

JU18-2 deed wat het moest doen voor een overwinning en dat is meer dan 40 punten maken. Het werden er 41 en dat was dus genoeg om de wedstrijd winnend af te sluiten! Mijn +10 werd +15!

JU16 had een zware nederlaag dit weekend en een slechte come back voor coach Koen Warffemius. De tegenstander zit duidelijk te hoog ingedeeld.

JU14 wist tegen de sterkste tegenstander uit de poule zelf helaas maar 9 punten te maken. De tegenstander maakte er heel wat meer en voor dit team hoop ik dat januari de start is van een leuke 2e seizoenshelft!

U12-1 had wat goed te maken tegen DAS uit Delf. Deze tegenstander is gelijkwaardig aan ons team en thuis werd er met een paar punten verloren. Helaas was ditzelfde uit het geval. Mijn +5 en de sportieve revanche werd helaas een -9