Nieuws

Vooruitblik 6/7/8 en 10 december 2013

MAASSLUIS- Nu Sint het land heeft verlaten weer tijd voor de voorspellingen van as weekend! Een weekend met 2 thuiswedstrijden in de Haydnlaan en o.a. een thuiswedstrijd van Dames 1 tegen het sterke Binnenland

Heren 1 speelt thuis tegen Utrecht Bull’s en na 2 nederlagen op rij is een zege wel weer eens lekker zo richting de 2e seizoenshelft. En een zege moet zeker mogelijk zijn. Ik zeg +10

Heren 2 speelt op vrijdagavond tegen Rotterdam Basketball. De heren hebben het lastig in het Rayon. De wedstrijd winnen zal denk lastig zijn, ik ga dan ook voor een verlies met -20.

Heren 4 speelt op de dinsdag. Nou zijn normaal gesproken zondag wedstrijden al lastig te voorspellen (en voor mij vrijdag en zaterdagwedstrijden overigens ook), maar dinsdag wedstrijden zijn dat al helemaal! Squirells komt op bezoek in de Smithal en daarvan werd de uitwedstrijd gewonnen! Ik ben dus vol goede moed en ga voor +13

Dames 1 speelt thuis tegen de koploper uit de poule, te weten Binnenland. Een sterke tegenstander waartegen uit ruim werd verloren. Zaak dus om het thuis beter te doen tegen dit team en de kans voor het publiek om een team welke mee zal gaan doen voor het kampioenschap van Nederland aan het werk te zien. Ik voorspel een verschil van -50.

Dames 2 moet op zondag tegen Cobranova. In deze poule is elke tegenstander te verslaan. Ik ga dus voor winst op de zondag en als ik het verkeerd heb dan zijn zondagwedstrijden inderdaad niet te voorspellen!

JU18-1 moet tegen Leiden spelen. Een lastige tegenstander waartegen winnen moeilijk zal worden. Ik ga voor een verlies met -19

JU18-2 heeft een wedstrijd tegen Flax Field Fighters. Dit is de koploper uit de poule, maar thuis werd er maar met aantal punten van verloren. Ik voorspel helaas toch een nederlaag met -12

JU16 moet tegen Voorne, de nummer 2 in de poule en dus een lastige tegenstander. Winst is ook voor dit team dus een hele opgave en uw voorspeller gaat dan ook voor een verlies met -15

JU14 treft Rotterdam Zuid en ik hoop erop dat dit team zelf tot een flink aantal scores weet te komen. Hoeveel de tegenstander er maakt maakt mij niet uit, ik voorspel dit keer 20 punten voor het thuis spelende team.

U12-1 speelt thuis tegen Grasshoppers en zal daar geen enkel probleem mee hebben. Ik voorspel +50!

U12-2 moet spelen tegen Fairmount. Uit was er een verlies tegen dit team en het zal dus een lastig potje worden. Ik voorspel dan ook een nederlaag met -20 punten.