Nieuws

Dames 1 vervolgt avontuur in promotiedivisie

1450053_546832022072108_453625714_nMAASSLUIS – Het was een geweldige ervaring voor Dames 1 van MBV Green Eagles en iedereen er omheen. Eredivisie spelen een seizoenshelft lang en spelen tegen de winnaar van de Final Four CBV Binnenland. Wanneer er na de promotie vanuit het rayon 1 wedstrijd gewonnen zou worden zou het al mooi zijn. Het werden er echter zelfs drie, iets wat niemand verwacht had. Met vaak meer supporters mee uit dan wat er als thuispubliek zat kan er gesproken worden dat basketball leeft in Maassluis! En daarnaast ook nog eens een knappe vierde plek bij hun debuut!

Na de verdiende kerstperiode gaan de door Fabrique gesponsorde dames verder in de promotiedivisie waar in eerste instantie naar toe was gepromoveerd. De promotiedivisie wordt in twee delen opgesplitst met Dames 1 van MBV Green Eagles in poule B met; US, BC Apollo Amsterdam, Cangeroes en BV Hoofddorp
De andere poule, Poule A, bestaat uit Amazone, EBV Baros, Almonte, De Groene Uilen, De Wit-Grasshoppers 2 en DAS.

Een mooie poule met ploegen waar al van gewonnen en/of verloren werd en enkele ‘onbekende’ ploegen. De favoriet zal US Amsterdam zijn die zelfs al van titelkandidaat Loon Lions won.