Nieuws

Heren 1 in sterke kampioenspoule

heren1MAASSLUIS – Het eerste heren team heeft wederom knap gepresteerd de 1e seizoenshelft. Een klein beetje in de schaduw van Dames 1 wisten de Heren de kampioenspoule van de 1e klasse rayon te behalen. Dit gaat een forse uitdaging worden want er zitten enkele zware tegenstanders bij. In de eerste seizoenshelft werd er twee keer verloren van Binnenland en deze ploeg is ook in de kampioenspoule A de tegenstander. Daarnaast wordt er aangetreden tegen de nummer 1 en nummer 2 van de andere poule. Respectievelijk vice rayonkampioen Cangeroes en oude bekende Hurricanes. Daarnaast twee ploegen die overtuigend promoveerde uit de 2e klasse. Rotterdam Zuid en River Trotters zijn beide ploegen die niet onderschat dienen te worden. Kom de Heren dus aanmoedigen de tweede seizoenshelft. Goed nieuws is in ieder geval dat Wander van Baalen terug gekeerd is in het eerste team van coach Robert Brandon. Een welkome versterking die het toch al lange team nog wat extra centimeters brengt op weg naar een mogelijke final four plek.