Nieuws

U12-1 op naar het kampioensc​hap!!

HARDINXVELD GIESSENDAM – Zaterdag speelde U12-1 de uitwedstrijd tegen River Trotters. Zonder de zieke Joshua wordt begonnen met Camilo, Felix, Sermed, Bas en Diël. Deze periode spelen we moeizaam. Verdedigend staan we te ver van onze man en is de focus er nog niet. Aanvallend wordt de moeilijke oplossing gezocht waardoor de lay-ups er niet in gaan. 4-4.
In de tweede periode weten Lone en Mike geen rust in het spel te brengen. Ook worden we met regelmaat voorbij gedribbeld, maar na een aantal makkelijke scores is de stand na 2 periodes 15-6. We gaan de rust in met een 25-14 voorsprong. In de kleedkamer wordt duidelijk gemaakt dat er verdedigend meer druk op de pass moet, aanvallend moet er als team worden gespeeld, dus een pass extra. Onder aanvoering van Diel en Bas wordt de vijfde periode gewonnen met 16-0. Lone en Sermed laten de bal nu goed rondgaan waardoor Felix en Mike enkele fraaie lay-ups verzilveren. Camilo schakelt verdedigend z’n man uit en scoort 6 punten op rij. River Trotters blijft hard werken, maar komt er gewoonweg niet doorheen…. Met 2 prima leidende scheidsrechters wordt de einduitslag  77-21.
Door deze winst kan het team komende zaterdag het kampioenschap binnen halen in de 2e klasse tegen BC Verkerk.

De wedstrijd begint om 13.15 uur in de Haydnlaan. Komt u ons aanmoedigen? Tot zaterdag!