Nieuws

Twee trainingsgroepen op de vrijdagmiddag

20140307_180154-1MAASSLUIS – Vorig jaar is Green Eagles gestart met het opzetten van een Under 8 groep. De eerste maanden was het nog onzeker of de groep groot genoeg zou worden om dit door te zetten, maar afgelopen weken liepen er bijna 20 kinderen in de Haydnlaan te stuiteren! Daarom is er besloten om verder te gaan met twee groepen; een groep met beginnende en de jongste basketballers en een groep met de kinderen die nu (bijna) 8 jaar zijn. De nieuwe trainingstijden gaan in vanaf de eerste week van april!
De trainingstijden zien er als volgt uit:
16.00-17.00: Under 10 (kinderen van 8 jaar en kinderen van 7 jaar die al wat maanden basketballen).
17.00-18.00 uur: Under 8 (kinderen van 5,6 en 7)
Beide trainingen worden in de Haydnlaanzaal gegeven door Anouk van der Kooij op de vrijdag, anoukvanderkooij@greeneagles.nl