Wedstrijdverslagen

Under 12 wint van Leiderdorp

MAASSLUIS – Vorige week kon er niet gespeeld worden omdat er te weinig spelers waren. Maar met de nieuwelingen Merel en Wouter en ook Jarno en Tim uit U10, waren er deze week genoeg om er een spetterende eerste competitiewedstrijd van te maken. In de eerste minuut werd er al 2 keer gescoord door Pim en Azra. Er wordt bij deze leeftijdscategorie 8 x 4 minuten gespeeld. Alle 4 de periodes in de eerste helft werden gewonnen door de Eagles, wat resulteerde in een ruststand van 15-2.
Gene opende de score in de 2e helft en in de 6e periode scoorde Jarno alle 4 punten. Joshua maakte de laatste punten door een driepunter te scoren. Met een goed debuut voor Merel en Wouter en het goede verdedigen van Tim stond er de mooie eindstand van 30-9 op het bord.

Dat betekende dat coach Hansje een dansje moest doen, want dat was de deal bij een overwinning. Een goede seizoenstart voor U12, op naar de volgende wedstrijd.