Heren 1 met nederlaag de winterstop in

MAASSLUIS – Het eerste mannen team van de Eagles speelden zaterdagavond tegen Barons uit Breda. Over deze ploeg was weinig bekend bij het begin van de wedstrijd. Barons was op volle oorlogsselectie gekomen en waren met 12 mannen. Deze hadden mannen waren dan ook nodig gezien het groot aantal fouten in de wedstrijd. De wedstrijd kwam direct goed opgang en al snel was het duidelijk dat Barons fysiek sterker was dan de Eagles. Barons nam direct afstand 15-21. De Eagles kwamen echter snel terug en zo werd het eerste kwart met 23-23 afgesloten. In het tweede kwart zetten de Eagles door en namen een 36-31 voorsprong. Vanaf de vrije worpen lijn bleef Barons echter bij waardoor het met rust 40-37 was. Na rust speelde de wedstrijd zich vooral vanaf de vrije worpen lijn. Hierin bleek Barons toch net iets beter dan de Eagles in de tweede helft. Topscoorder in deze wedstrijd werd Laurens Don met 26 punten. Ook in de dubbele cijfers kwam Stefan Kraaijeveld met 16 punten.