Nieuws

Haydnsportzaal (voorlopig?) van de baan

render 1 aangepastMAASSLUIS – Na een traject van ruim 3 ½ jaar met vele overleggen tussen de gemeente Maassluis en de bouwcommissie van Green Eagles, heeft het college van burgemeester en wethouders van Maassluis op 23 december 2014 besloten het bouwplan sportzaal Haydnlaan van Green Eagles in de huidige situatie als niet haalbaar aan te merken.

Dit besluit is gebaseerd op ruimtelijke ordeningsaspecten, juridische aspecten en vooral de financiën vanwege een niet sluitende exploitatie.

In overleg met de wethouder sport van de gemeente, de heer C Pleijsier, is er gekeken naar andere mogelijkheden om het project Sportzaal Haydnlaan toch te doen slagen.

Hierbij wordt met name gedacht aan de realisatie van een sportzaal voor het Revius lyceum in combinatie met de wensen van Green Eagles. Dit zou in 2017 gerealiseerd kunnen worden.

Mocht dit plan geen uitzicht bieden op een oplossing dan wil de vereniging terug kunnen vallen op een optie om de verbouwing aan de Haydnlaan op een andere manier uit te voeren.

Bestuur MBV Green Eagles