Nieuws

Eerste teams na elkaar thuis

d1h1svocan
De affiches van vanavond

MAASSLUIS – Het is niet vaak dat Heren 1 en Dames 1 op dezelfde avond thuis spelen in de Wethouder Smithal. Beide teams wisselen hun resultaten af en dus kunnen zij goed de steun van het publiek gebruiken. Dames 1 verloor twee weken geleden van nummer laatst Hoofddorp en wil tegen Cangeroes, met ex-Eagle Judith vd Linden in de gelederen, revanche op deze wedstrijd. Deze wedstrijd begint om 19.30 uur.
Daarna staat een herhaling van de halve finale van de play-offs op het programma. SVO komt op bezoek, een ploeg waar MBV Green Eagles het traditioneel lastig tegen heeft. Vorige week speelde Heren 1 drie kwarten lang een goede wedstrijd tegen de koploper maar werd er toch nog ruim verloren. Deze week zaak om vier kwarten lang dit te laten zien en zo een overwinning te boeken. Eerder in het seizoen werd er met 70-64 uit verloren. De wedstrijd is na de wedstrijd van Dames 1 en begint rond 21.15 uur.

Uiteraard zijn er nog veel meer wedstrijden, bekijk ze hier.