Nieuws

Haal je spelregelbewijs online!

COS9qoVVAAAO2YYMAASSLUIS – Er is een nieuwe website speciaal voor de jeugd, www.basketballmasterz.nl. Via deze officiële NBB-site leren jeugdspelers (en alle andere basketballers) op een aantrekkelijke én effectieve manier de spelregels beter begrijpen.

Met hulp van deze site leren basketballers, al van jongs af aan, ook de regels beter accepteren en juist toe te passen tijdens de wedstrijd. Dit leidt tot meer begrip voor de beslissingen van de scheidsrechter. Bovendien brengt het beheersen van de regels voor hun team de winst dichter bij!

Vanaf seizoen 2015/2016 wordt het mogelijk je spelregelbewijs te halen. Iedereen tussen de 14 en 18 jaar zal dit bewijs dienen te halen vanaf dat seizoen

Wat kan je vinden op deze site?
Op deze site vind je de spelregels van basketball in heldere taal. Je vindt er uitleg over de twintig belangrijkste spelsituaties. Je kunt er oefentoetsen maken zoveel als je wilt. Je ziet veel herkenbare voorbeelden die de regels verduidelijken.

Bestuurders en trainers/coaches vinden er extra informatie, tools en ander materiaal om hun leden net dat extra zetje te geven op weg naar hun spelregelbewijs. Dus kijk snel op basketballmasterz.nl !