Nieuws

Mooi sponsornieuws voor Dames 1

MAASSLUIS – Het dames 1 team komt ook dit jaar in de promotiedivisie uit, het een na hoogste niveau van Nederland. Een pracht prestatie voor een club als Green Eagles. Maar ook een niveau wat extra kosten met zich mee brengt. Daarom zijn we maar al te trots dat twee echte Maassluise bedrijven zich verbinden aan dit team.

11918944_997422943663889_6842033161081365504_nRené Verhagen Vastgoedonderhoud

René Verhagen is de nieuwe tas-sponsor van het Dames 1 team. Wij zijn erg blij dat ‘René Verhagen Vastgoedonderhoud’ Dames 1 dit seizoen support. Op de foto ziet u aanvoerster Roos Jordans die in een gezellig samenzijn met René Verhagen het contract ondertekent.

 

europroductsMTS Euro Products

Wij zijn zeer blij te kunnen vermelden dat ook MTS Euro Products deze week een contract heeft ondertekend voor twee jaar! MTS Euro Products in Maassluis is leverancier en importeur van benodigdheden die een bijdrage leveren aan de verbetering van de hygiëne in bedrijven of organisaties. Het logo van MTS Euro Products zal de komende twee jaar te zien zijn op de achterzijde van de broekjes van de Dames.