Vrije worpen

Marloes, Veerle en Suzanne komen er aan

MAASSLUIS – Er waren maar 2 wedstrijden het afgelopen weekend. Baros kwam, zoals de tamtam al voorspelde, niet naar Maassluis om tegen heren 3 tegen spelen. Maar ook de gegevens van de wedstrijd Cangeroes-dames 1 werden bekend.

De dames mochten in 2 wedstrijden 37 vrije worpen nemen waarvan ze er 19 werden gescoord. Veel verandering bracht het niet in het klassement maar de dames Marloes (12x), Veerle (7) en Suzanne (4) schoten zodanig veel dat ze het klassement tot op een paar pogingen zijn genaderd. Met nog 4 wedstrijden voor de boeg zijn er dus nog alle kansen voor deze dames om zich te kwalificeren. Renate schoot zich met 3 uit 4 tegen DAS van plaats 9 naar 8 ten koste van Gabriëla. Ook Roos schoot uiteraard vrije worpen maar haar 5 uit 8 hielden haar op plek 5.

Scheidsrechter en koploper Guido was inderdaad paraat om de wedstrijd van heren 2 te fluiten. JD zag de bui al hangen en verscheen niet aan de sprongbal omdat hij waarschijnlijk toch niet op de lijn zou komen (dit is een grapje). Harry, geen bedreiging voor de koploper, mocht wel veel schieten. Hij was wel zo sportief om het sheet, met oa zijn 4 uit 16!, aan de VVC te overhandigen. Hij zakt hiermee van 16 naar 18. Stijn (4 uit 7) en Hans vd V(3 uit 5) schoten boven de 50%. Stijn stijgt, Hans blijft op 7. Het percentage van heren 2 werd naar beneden gehaald door de gastspelers van u18 (Luuk en Frenk) terwijl ook Alex niet op dreef was.

Komend weekend vieren we Pasen maar daarna weer een redelijk vol programma. Succes allemaal.

ft