Nieuws

VeiligeVaart.nl sponsor Dames 1

shirt-bedruktMAASSLUIS – Dit seizoen zal VeiligeVaart.nl de shirtsponsor zijn van het Dames 1 team wat uitkomt in de landelijke promotiedivisie. Het bedrijf van Jan de Gast is gevestigd in Rotterdam, DE havenstad van Nederland. Vanuit daar biedt het bedrijf een groot assortiment veiligheidsproducten aan voor een veilige vaart van schepen. Denk aan reddingsmiddelen, brandweeruitrusting en medische producten van hoge kwaliteit met de juiste certificaten. Ze leveren niet alleen in heel Nederland, het bedrijf rijdt namelijk ook maandelijks richting Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk voor een levering aan boord.
Naast het leveren van veiligheidsproducten, zorgt het bedrijf ook voor het onderhoud en keuren ze diverse veiligheidsproducten volgens de wettelijke vereisten. Kijkt u eens op veiligevaart.nl.

De officiële presentatie van het wedstrijdshirt met het mooie nieuwe logo zal plaatsvinden bij de eerste thuiswedstrijd van Dames 1. Dit is op 2 oktober om 15.00 uur in de eigen Wethouder Smithal tegen LandsLake Lions.

Wij danken vanaf deze plek VeiligeVaart.nl voor hun sponsoring!