Geslaagde jubileumeditie van mixtoernooi

MAASSLUIS – Het is een goede traditie om in juni het seizoen af te sluiten met het mixtoernooi. Elk jaar weer een succes, zeker ook door de vrijwilligers die dit elk jaar willen organiseren. Dit jaar had het een speciaal tintje want we zitten midden in ons jubileumjaar want op 17 november bestaat de club 50 jaar! Met drie poules met vier teams was het maximale aantal teams weer bereikt. Van jong tot oud streden de teams voor de fel begeerde gigantische beker, al is de olympische gedachte nog belangrijker op zo’n dag! Uiteindelijk ging Westlander Jonathan er net als vorig jaar met de winst vandoor. Kleine kanttekening, op Jonathan na bestond het hele team uit andere spelers. Tussendoor was er een mooi foto moment waar alle aanwezige de cijfers 50 uitbeeldden en deelde jarige job Jens van der Voort echte jubileum-cakejes uit. De magen zaten nog niet vol gelukkig want in het clubhuis was in de stralende zon nog een lekkere barbecue.
Samenvatting!? Een geslaagde dag van en voor Eagles!

De winnaars van Mixtoernooi 2017

Comments are closed.