Spelregelbewijs voor 14 jaar en ouder

MAASSLUIS – Ieder lid van 14 jaar en ouder van MBV Green Eagles is verplicht om zijn spelregelbewijs te halen. Dit was vroeger bekend als het F-diploma en heeft een opfrisbeurt gehad. Tegenwoordig kan het diploma gehaald worden door online oefeningen te doen en een examen te maken. Dus je hoeft niet meer diverse keren naar een cursus maar kan online oefenen.

Deze week krijgen alle leden zonder spelregelbewijs een inlogcode via de e-mail en dienen zij voor 15/01/2018 het spelregelbewijs te hebben gehaald.

Mocht je de 15e zonder geldige reden het spelregelbewijs nog niet gehaald hebben dan komt er in het clubhuis nog een avond waar dit examen dan alsnog gemaakt moet worden. We hopen natuurlijk dat dit niet nodig is!

Heb jij na deze week nog geen inlogcode gehad, klopt er iets niet of heb je andere vragen? Mail dan naar info@greeneagles.nl.

De website met alle info en waar je kan inloggen is als volgt: https://www.basketballmasterz.nl/

Comments are closed.