Under 10 winterkampioen!

En daar was de zaterdag dan toch echt aangebroken; dé zaterdag waarop Green Eagles U10 kampioen kon worden. De laatste wedstrijd van het seizoen tegen CobraNova, de nummer laatst van de lijst. Dat kan toch niet mis gaan? Of toch? Het waren namelijk de mannen en vrouwen van CobraNova die vorige week overtuigend de mede kampioenskandidaat wisten te verslaan. Dus van enige nervositeit was wel sprake en menig teamlid stond om 6 uur al naast z’n bed! Coach Richard waakte scherp op onderschatting bij de laatste training voor de wedstrijd. Helaas moesten ze het zonder vaste waarde Sama doen deze zaterdag, maar wat was iedereen scherp! Binnen een minuut was het al 4-0 en na de 1eperiode stond er 7-3 op het scorebord. De voorsprong hebben ze niet meer uit handen gegeven en bijna iedereen heeft zijn punten meegepakt. Thijn, Walt, Julian, Amara, Lars, Isa, Just en Jens, wat hebben ze een teamwork laten zien! Uiteindelijk is de wedstrijd met 54-14 gewonnen. Met chocolade medailles om ieders nek, (appel)champagne en taart is er een klein feestje gebouwd met alle aanwezigen. Green Eagles U10: Winterkampioen 2018!

Comments are closed.