Heren 1 wint van Hurricanes

De heren hadden de heenwedstrijd tegen Hurricanes met 78-61 verloren. Toen waren de Eagles verre van compleet. Nu misten de Eagles alleen de kersverse vader Laurens Don. Na een slechte competitie start staan de heren inmiddels vierde in de 1e klasse. Een overwinning was dan ook noodzakelijk om bij de top drie te kunnen eindigen. De Eagles en Hurricanes waren in het eerste kwart gelijk aan elkaar. Beide team gaven verdedigend weinig weg zodat het na 1 kwart 12-12 was. Wel zagen de Eagles center Harry van Malsen uitvallen met een ernstige enkel blessure. Het tweede kwart was (te) hard en werden er te weinig fouten gefloten wat de wedstrijd niet ten goede kwam. De Eagles hadden hier het meeste last van getuige de 25-30 ruststand. Na rust kwamen de Eagles aanvallend beter voor de dag. De Eagles trokken in de 5e minuut de stand gelijk (32-32) en begonnen zelfs het vierde kwart met een 39-34 voorsprong. Hurricanes gaf zich echter niet zomaar gewonnen en kwamen terug en namen met nog 4 minuten te spelen een 42-43 voorsprong. Een driepunter van Stefan Kraaijeveld en een score plus bonus van Jeroen Derksen brachten de Eagles weer op voorsprong en gaven dit niet meer weg. De eindstand was derhalve 56-47 in het voordeel van Green Eagles. In de dubbele cijfers kwamen Jeroen Derksen (19) en Stefan Kraaijeveld (17).