Eagles wisselen een basketbal voor een softbal

MAASSLUIS – Afgelopen zaterdag hebben 12 (oud) Eagles meegedaan met het softbaltoernooi van Gophers in Maassluis. Onder de naam PC Maasland namen de Eagles het op in de eerste wedstrijd tegen VDL 7×7. De selectie bestond uit 12 man en dat was maar goed ook aangezien gelijk in de eerste wedstrijd twee spelers geblesseerd uitvielen. De Eagles kwamen wat traag op gang maar in de laatste inning werden de punten binnengehaald. Helaas had VDL 7×7 geen tijd voor een gelijkmakende slagbeurt en zo werd het uiteindelijk gelijk. De fanatieke Eagles wonnen de volgende wedstrijden van Jumbo en MBL. De laatste wedstrijd werd uiteindelijk verloren van de winnaar van het toernooi Priva. Na afloop werd  nagenoten in het zonnetje op het terras van Gophers.

Comments are closed.