Jaarlijkse mixtoernooi groot succes

Afgelopen zaterdag heeft het jaarlijkse mixtoernooi weer plaatsgevonden in de Wethouder Smithal. In twee poules (een prestatieve en een familiepoule) werden er in gemixte basketbal teams gestreden om de felbegeerde taart. Uiteindelijk ging het team met voornamelijk U22 spelers er met de prijs vandoor. Tijdens het toernooi was er ook een prijs voor de beste vrijeworpen schutter en de beste driepunters schutter. Bij de vrije worpen was het Jens in de familie poule die uiteindelijk won en in de prestatieve poule won Bas. Bij de driepunts contest was het Yorrel die, nadat iedereen elkaar afschoot, overbleef en dus de winnaar was. Na afloop was er ook weer de traditionele barbecue in het clubhuis waarin iedereen zich moe gestreden maar voldaan het lekkere vlees en fruit kon opeten. Ook werd de vrije worpen bokaal uitgereikt door Kees. Dit jaar was het Laurens welke zich de vrije worpen koning van het seizoen mag noemen met het hoogste percentage vrije worpen tijdens wedstrijden.

Comments are closed.