Laatste kans spelregelbewijs

MAASSLUIS – Al diverse leden hebben met succes hun spelregelbewijs via Basketballmasterz gehaald. Maar helaas zijn er ook leden die hem nog niet gehaald hebben. Ook waren er wat inlogproblemen of mensen die de activatielink niet hadden gehad.

Daardoor is er nog een klein uitstel gegeven en kunnen de leden het nog tot 31/12/2019 halen. Daarna volgt er de eerste week van januari (datum volgt) een offline cursus voor degene die het nog niet gehaald hebben. Mocht je dan nog niet je spelregelbewijs hebben, volgt er uitsluiting van wedstrijdspelen.

Let op! Login is vanaf heden veranderd en vereenvoudigd. vanaf nu krijg je geen activatiecode meer. Je kan nu met je Sportlink account inloggen.

Succes en stel ons niet teleur, zonder scheidsrechters geen wedstrijden!

Comments are closed.