Nieuws

Start seizoen, vrijgeven zalen

MAASSLUIS – In het bericht van 23 augustus gaven wij aan dat het seizoen waarschijnlijk voor een ieder 31 augustus kon beginnen. Echter wacht de gemeente Maassluis nog op de GGD voor vrijgave van onder andere de Haydnlaan en Kastanjedal. Daardoor is het nog niet mogelijk om een trainingsschema te creëren voor komende week. Achter de schermen zijn we druk doende om alles rond te krijgen, excuus voor de vertraging in ieder geval.

Wel hebben wij heugelijk nieuws te melden dat Guido Slootweg zich heeft aangemeld als trainer/coach voor Under 16-2 en dat ook Jorrit Keijzer en Jolien van Baalen hebben aangegeven om het komende seizoen te helpen bij diverse teams. Echter hebben we nog steeds mensen nodig die training willen geven of willen coachen. Wil je bijvoorbeeld stage lopen? Doe dit dan bij MBV Green Eagles!
Heb je interesse, mail dan naar tc@greeneagles.nl