Weer dubbel verlies voor de Eagles

MAASSLUIS – De thuiswedstrijd tegen Binnenland begonnen de Eagles goed. Verdedigend stond het goed en aanvallend werd de aanval goed doorgespeeld en werd de vrije man gevonden. Na 4,40 minuten staan de Eagles dan ook terecht voor. Dan komt Eugènie Overman met haar knie tegen de knie van een tegenstander en ze schreeuwt het uit van de pijn. De gedachten gaan terug naar twee weken terug toen Roos Jordan met een zware knieblessure van het veld moest. Hoe ernstig de blessure van Eugènie is zal de komende dagen moeten blijken. Dit was een mentale tik voor de Eagles dat hierdoor duidelijk uit haar doen was. Verdedigend gaf het Binnenland teveel ruimte en aanvallend was er niet meer de rust om de vrije man te vinden. Na het eerst kwart kijkt de thuisploeg dan ook tegen een achterstand aan van 9-18. Eagles blijft wel vechten in kwart twee maar komt niet dichterbij. De ruststand is 17-29. In kwart drie en vier weten de Eagles maar moeizaam tot scoren te komen terwijl Binnenland met scherp blijft schieten. Via 27-48 na kwart drie eindigd de wedstrijd in 35-64.