Nieuws

Rabo Clubsupport, steun de club

MAASSLUIS – Vanaf 5 oktober kun je weer stemmen voor je vereniging voor de Rabo clubkas. Een eenvoudige en leuke manier om je vereniging te ondersteunen.
Hieronder een korte uitleg:

Stem op MBV Green Eagles bij de Rabobank Clubsupport Campagne!

Rabobank Westland organiseert dit jaar de Rabobank Clubsupport-actie. Deze actie is dé manier voor onze vereniging om geld in te zamelen voor de clubkas.  Daarom doet MBV Green Eagles ook mee aan de Clubsupport-actie van de Rabobank. Help jij onze clubkas aan te vullen?

Steun onze clubkas
Ben jij klant bij en ook lid van Rabobank Westland? Stem dan tussen 5 oktober en 25 oktober 2020 op Green Eagles en steun daarmee onze clubkas! Elk lid mag vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Hoe meer leden van de Rabobank stemmen op MBV Green Eagles uitbrengen, hoe hoger het bedrag dat de Rabobank dit najaar op onze rekening stort. 

Als lid van Rabobank Westland kun je vanaf 5 oktober je op onze club stemmen via de Rabo-app of via Rabo Internetbankieren. Hoe kun je stemmen? Door in te loggen in de app of de website van de Rabobank ( https://www.rabo-clubsupport.nl/westland/deelnemers ).

Ben je wel klant bij de Rabobank  maar nog geen lid, dan kun je je lidmaatschap eenvoudig zelf regelen via de Rabo-app. Ken je andere leden van de Rabobank Westland, dan kun je deze misschien ook wel warm maken om op Green Eagles te stemmen. Iedere stem is geld waard!

Dus vergeet niet te (laten) stemmen op onze vereniging! Alvast bedankt!