Nieuws

Grote Clubactie gaat van start!

Beste lotenverkoper,

Zaterdag 18 september start de Grote Clubactie. Green Eagles doet ook mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is €1000,-, voor leuke activiteiten voor de jeugd. Vertel dit ook als je loten verkoopt.

Hoe werkt het?
Een lot kost € 3,- en van de opbrengst gaat 80% (= € 2,40) naar onze clubkas! Met  het verkoopboekje verkoop je loten aan familie, vrienden en buren. Zij kunnen online loten kopen met hun telefoon door jouw persoonlijke QR-code op de voorkant van het boekje te scannen. Ze komen dan direct op jouw online verkooppagina. Ook kan met pen nog een lot worden gekocht. Bekijk de instructie op de achterzijde van deze brief.

TIP
: Scan zelf ook je eigen QR-code en deel je eigen verkooplink via WhatsApp en social media met familie en vrienden.

Nieuw: Gamification! Check online jouw lotenstand en verdien badges
Dit jaar kun je inloggen op je eigen verkooppagina. Hier bekijk je jouw lotenmeter, stand in het team, gewonnen badges en je ontvangt een
e-mailnotificatie als je een lot verkoopt.

Zo log je in op je eigen online verkooppagina:

1.  Scan je persoonlijke QR-code op de voorkant van je boekje
2. Klik op ‘Mijn stand’ (rechtsboven op je online verkooppagina)
3. Vul je inlogcode in (deze staat op de QR-code sticker op je boekje) 

Verkoopboekje inleveren
Ben je klaar met verkopen? Lever je boekje dan in bij Anouk (trainster U8) of je eigen trainer voor 1 november 2021. 

Win gave prijzen
Help ons doel te behalen door zoveel mogelijk loten te verkopen en maak kans op te gekke prijzen. Bekijk via jouw persoonlijke verkooppagina de winacties.
Ook de eigen club zorgt voor een mooie prijs; de 3 beste lotenverkopers krijgen 10% van hun opgebrachte bedrag! Zo kunnen zij zelf iets moois in de winkel uitzoeken, of het bedrag in de spaarpot doen 😉 

Ik wens je heel veel succes met het verkopen van loten! We gaan ervoor met z’n allen en hopen op een geweldig resultaat. Jouw inzet is goud waard!

Met vriendelijke groet,

Anouk Kraaijeveld
Trainster Under 8 en speelster Dames 1