Nieuws

Coronaprotocol komend speelweekend

MAASSLUIS – Ondanks dat de regering afgelopen week vanaf de 25e September extra versoepelingen heeft aangekondigd, zijn er voor nu nog extra Corona maatregelen van kracht. Deze dienen wij te respecteren en op te volgen als club en wij vragen aan onze leden, bezoekers en supporters dit ook te honoreren. De belangrijkste regels zijn dat er nog 1,5 meter tot elkaar genomen moet worden (behalve als je actief op het veld aan de wedstrijd mee doet) en je bij klachten thuis blijft en je laat testen.

MBV Green Eagles volgt het protocol van de Nederlandse Basketbal Bond die hier te bekijken is.
Daarnaast zijn er voor de Wethouder Smithal en de Haydnlaan enkele verduidelijkingen voor tijdens de wedstrijden:

  • Er zijn bij beide zalen toeschouwers welkom. Deze dienen zich wel bij de entree zich te registreren en op de tribune een zitplek 1,5 meter vanaf elkaar in te nemen.
  • De Haydnlaan heeft vanwege beperkte capaciteit beneden in 1e instantie geen plek voor toeschouwers omdat de 1,5 meter daar niet goed gehandhaafd kan worden. Beneden is alleen voor de teams en coaches. Toeschouwers kunnen boven plaats nemen op de bestaande plekken en de wedstrijd daar volgen. Wij vragen (indien nodig) te rouleren om iedereen gedeeltes van de wedstrijd te laten kijken. Mocht de capaciteit boven bereikt zijn dan kunnen we helaas niemand meer toelaten.
  • In het clubhuis dient ook iedereen zich te registreren bij de ingang boven, daar liggen de formulieren en daarna dient de bezoeker zich te placeren op de beschikbare plekken.
  • Douchen en/of omkleden in de Haydnlaan onder begeleiding van ouders(s)/voogd voor de jeugdleden is lastig, wij vragen een ieder dit voor een keer thuis te doen.
  • Uitsupporters Haydnlaan zijn welkom, maar vanwege de beperkte capaciteit vragen wij de uitspelende ploegen van U10 & U12 met een beperkte delegatie af te reizen (waar mogelijk).

Iedereen alvast bedankt voor zijn medewerking!
Bij vragen kunt u zich wenden tot info@greeneagles.nl