Dames 1 ronde verder in de beker

BUNSCHOTEN – Maandagavond stond de bekerwedstrijd van de Green Eagles op het programma. Om 21:00 uur in Bunschoten Spakenburg tegen BC Shooters. Ondanks dat Shooters een klasse lager speelt kon Eagles zich opmaken voor een pittige tegenstander. Dat bleek wel bij de start van de wedstrijd. Binnen 1 minuut staan de Eagles met 6-0 achter. Dan gaat het beter lopen bij de Eagles. Verdedigend gaat er een tandje bij en het tempo gaat aanzienlijk omhoog. Na het kwart zijn de verhoudingen duidelijk en staan de Eagles voor met 11-20. In het vervolg van de wedstrijd proberen de coaches nieuwe verdedigings- en aanvalspartronen en maakt elke speelster voldoende minuten en wist ook bijna elke speelster te scoren. Na vier periodes waar de Eagles coaches soms leuke dingen hebben gezien wonnen de Eagles met 40-61 en bekeren dus verder.

Zaterdag om 19:00 uur gaat de competitie voor de Eagles weer verder als het sterke Binnenland naar Maassluis komt.