Nieuws

Foto op juistheid controleren!

MAASSLUIS – Beste wedstrijdspelende leden,We hebben vanuit de NBB het verzoek gekregen dat iedereen zijn/haar foto in de basketball app controleert op juistheid. Ze krijgen veel opmerkingen over niet (meer) goed gelijkende foto’s van spelers en speelsters. Afbeeldingen van (huis)dieren, een frituurpan, compleet andere personen of foto’s van 10 jaar geleden zijn daar slechts enkele voorbeelden van. Een speler/speelster dient namelijk via zijn/haar digitale pas in Sportlink over een recente pasfoto te beschikken. Deze foto komt bij de wedstrijd op het mDWF naar voren en dan kan de speler/speelster door de scheidsrechter ook daadwerkelijk worden gecontroleerd. Als bij een speler/speelster geen goed gelijkende foto in Sportlink staat en evenmin een andere legitimatie (paspoort of rijbewijs) kan worden getoond, dan hoort de scheidsrechter hem/haar te weigeren als speler/speelster! Graag dit controleren voor het einde van de maand. Alvast bedankt!

Klopt de foto niet? Mail dan een recente naar ledenadministratie@greeneagles.nl onder vermelding van je naam.