EvenementenNieuws

Geslaagde Fun!damental herfstclinic

MAASSLUIS – Afgelopen zondag werden er voor de jeugd van MBV Green Eagles twee Fundamental clinics georganiseerd. ‘S ochtends was de Under 12 en Under 14 jeugd aan de beurt en na een lekkere lunch voor de coaches en aanhang was er daarna een clinic voor Under 16, 18 & 20. De clinics werden gegeven door oud-eredivisie speler Aleksander Lukic met assistentie van Newton Valies en Marco Hoogendoorn. Met veel plezier en enthousiasme werden er vele oefeningen gedaan welke ook door aandachtige coaches vanaf de zijlijn driftig opgeschreven werden. Want de glimlach en het fanatisme was bij de jeugd iets waar iedereen vrolijk van werd. Na afloop kreeg iedereen nog als aandenken een mooi t-shirt met het Fun!damental clinic logo.

Vanaf deze plek een groot woord van dank voor de familie Hoogendoorn, coaches Marco, Newton en Aleksander voor de goede organisatie!