Wedstrijdverslagen

Kop is er af, 4e plek op 3X3

BAKEL – Het 3X3 team van MBV Green Eagles heeft na vele weken trainen afgelopen zaterdag hun eerste 3X3 toernooi gespeeld. Het begin in Bakel was moeizaam want met nederlagen van 18-6 en 18-11 werd uiteindelijk de derde plek in de poule bereikt. Vervolgens werd de kwartfinale tegen de nummer 2 uit de andere poule gewonnen waardoor ze in de halve finale tegen Spaarndam revanche kon gaan nemen. Dit keer ging het veel meer gelijk op en een minuut voor tijd stond de ploeg nog maar twee punten achter. Een alles of niet poging strandde helaas maar tijdens het toernooi was de groei al te zien! De komende weken zullen de mannen er alles aan doen om nog beter voor de dag te komen op 27 November in Almere, de plek waar het volgende toernooi plaats vindt.