Nieuws

Ruime en nipte overwinningen dit weekeinde

MAASSLUIS – Er waren dit weekeinde weer wisselende resultaten te noteren. Under 12 blijft goed in de top meedraaien met een 51-29 in de derby tegen Juventus. Under 10 speelde in Rotterdam tegen Divine. Ondanks verlies zag coach Keijzer “een leuke wedstrijd met veel goede acties en samenspel”. Voor Under 14-2 van Renate Buitenwerf is het snel zaak dat ze naar een andere poule gaan, want 127-24 wordt niemand wijzer van. Under 14-1 speelde tegen hekkensluiter Vlaardingen Captains en won met 76-21 en doet mee in de hoogste regionen. Ook Under 16 speelde tegen de hekkensluiter en haalde de 100 net niet (99-30). Daarmee staan ze op de derde plek, waarbij de nummer 1 & 2 met verlies van rechten speelt. Ook Jongens Under 18 doet het goed, en leuk is te zien dat de bankspelers goed meedraaien. Thuis tegen Archipel wonnen ze met 52-38 en staan ongeslagen bovenaan. Ook Under 20 staat bovenaan alhoewel er andere teams zijn die pas 2 wedstrijden hebben gespeeld. Tegen hekkensluiter Binnenland wonnen ze met 67-25.
Bij de senioren was er een nagelbijter bij Heren 1. Na de ruime nederlaag bij koploper Klipperstars was het zaak zich te herpakken. Tegen de studenten van Punch was er een nipte 67-65 overwinning waardoor de tweede plek nu ingenomen wordt. Het Dames 1 team kende een krappe selectie bij de uitwedstrijd in Groningen. Desondanks speelden ze een goede wedstrijd waarbij drie minuten voor tijd het nog 59-58 stond, uiteindelijk werd geflatteerd 70-60 voor het ongeslagen team van Groene Uilen.