Nieuws

Begin met vallen en opstaan

MAASSLUIS – Het zal de komende tijd nog wel vaker gebeuren, last-minute afzeggingen vanwege Corona besmettingen. In dit geval waren er afzeggingen voor Heren 1, Under 20 en Under 10. Daardoor was het een redelijk uitgekleed schema zo in de eerste speelronde. Maar wat was het fijn om Under 14 en Under 16 weer te zien spelen en dat er weer publiek op de tribunes aanwezig was. Een ieder bedankt voor het opvolgen van het protocol!

Under 16 speelde tegen Sparta Go, een team met verlies van rechten en een paar lange jongens. Het begin was roestig en lang stond het 3-2 maar gaandeweg de wedstrijd kwamen de mannen wat beter in het spel. Fijn was de return van Wouter Hoogerbrugge die na een lange afwezigheid vanwege een blessure terugkeerde met een rake driepunter. Uiteindelijk werd er met 43-36 gewonnen.

De tweede thuiswedstrijd was van Under 14-1 tegen Rebound. Het team van coach Otto nam direct een voorsprong en er leek geen vuiltje aan de lucht. Een verandering van verdediging bij de tegenstander leverde nog wat moeite op maar uiteindelijk werd er 45-29 gewonnen door de thuisploeg.

Under 14-2 zit in een nieuwe poule, hopelijk is FFF een sterke tegenstander in de poule want de 1e seizoenshelft was een lastige voor Under 14-2. Deze wedstrijd werd verloren met 87-16 maar we hebben er alle vertrouwen in dat er betere tijden komen!

De laatste zaterdag wedstrijd die doorging deze speelronde was van Under 12. Uitgedund door enkele besmettingen gingen ze naar Roelofarendsveen. En toch gingen ze de A4 weer op met een overwinning in de pocket, 26-34.

Under 16 na de zwaarbevochten overwinning