Nieuws

Joey Deegeling nieuwe coach Under 10

MAASSLUIS – De jeugdafdeling van MBV Green Eagles maakt een mooie groei door qua leden. Het bestuur is dan ook verheugd te melden dat we voor ons Under 10 team een nieuwe coach hebben gevonden. Joey Deegeling, vader van Maximilian, neemt het team onder zijn hoede. Joey heeft vroeger jaren bij onze buren SBV Juventus gebasketbald, high school in Amerika en ook kort eredivisie bij DAS in Delft. Aan basketball ervaring dan ook geen gebrek.

We wonen sinds een jaar in Maassluis en Maximilian trainde vorig jaar graag bij de toffe trainingen van Anouk. Ik vind het daarom erg leuk om nu de u10 te gaan oppakken. Aangezien ik nieuw bij de club ben maak ik graag met jullie kennis.

Joey Deegeling over zijn keuze

We wensen Joey en zijn team heel veel succes het komende seizoen!

We zijn nog wel op zoek naar een coach voor Under 16-2 en naar assistenten die daar voorbereid kunnen worden naar mogelijk een eigen team. Want de nieuwe aanmeldingen komen nog in grote getallen binnen.