EvenementenNieuws

Geslaagde kick-off dag u14 t/m U22

MAASSLUIS – Afgelopen zaterdag was het goed druk in de Wethouder Smithal tijdens de kick-off van het seizoen voor Under 14 t/m Under 22. (Ondanks de in 1e instantie foute communicatie). De teams speelden verdeeld over zeven teams zogenaamde pick-up games van een kwartier en na zes speelrondes was het team 5 wat er met de overwinning vandoor ging. Elke ronde was er een team vrij en die mochten de andere wedstrijden fluiten, wat direct een onderdeel was van de scheidsrechterscursus. Gesponsord door Goodzo kreeg iedereen ook direct een fluitje om te gebruiken het komende seizoen. Ook konden ze op locatie direct hun spelregelbewijs halen of het administratief in ieder geval geregeld krijgen. Iedereen beloofde voor het einde van de komende week het gedaan te hebben. Iets wat ook nodig is want competitie spelen zonder dit bewijs zit er dit seizoen niet meer in.

Nadat team 5 op de foto ging was er ook nog een shoot-out waarbij Damian uiteindelijk de winnaar was van de ruim 40 schutters. Daarna gingen de teams nog een wedstrijd onderling spelen, wat meer op leeftijd gerangschikt. En daar bleek wel dat er nog wat aan de conditie geschaafd kon worden want er waren vele al erg moe. Moe maar voldaan ging iedereen naar huis. Al met al een geslaagde dag!

Winnaar donder & bliksem Damian