Nieuws

Twee weekenden werkzaamheden A20 richting Hoek van Holland

In september en oktober wordt gedurende twee weekenden de A20 richting Hoek van Holland tussen het Kethelplein en Maassluis afgesloten. Het gaat om:

  • vrijdag 23 september tot maandag 26 september
  • vrijdag 7 oktober tot maandag 10 oktober

De afsluitingen zijn steeds van vrijdagavond 22:00 uur tot maandagochtend 05:00 uur. De opritten bij de Holysingel en de Marathonweg zijn vanaf 21:00 uur afgesloten. Op de rijbaan richting Rotterdam is tussen Maassluis en het Kethelplein de linkerrijstrook dicht.

De ervaring leert dat de afsluiting van de A20 voor drukte zorgt op de wegen in Maassluis en Vlaardingen. Vooral op de Maassluissedijk worden vertragingen verwacht die kunnen oplopen tot meer dan een half uur. Het advies aan reizigers: volg de omleidingsroutes of neem de metro of de fiets. De omleidingsroutes zijn langer dan de binnendoorroutes, maar het verkeer stroomt hier beter door en daardoor zijn ze sneller. Om sluipverkeer te voorkomen zijn de Broekpolderweg en de Zuidbuurt afgesloten voor doorgaand autoverkeer. Verkeersregelaars verwijzen automobilisten naar de omleidingsroutes.

Meer informatie, kijk op Blankenburgverbinding.nl.