Wedstrijdverslagen

U12-1 wint ook 2e wedstrijd

CAPELLE A/D IJSSEL – Na de overwinning van vorige week tegen BV Krimpen (63-20) won de U12-1 ploeg nu ook de 2e wedstrijd. Ditmaal werd er in Capelle aan de IJssel met 24-60 gewonnen van Cady ’73. Met geconcentreerd spel werd de eerste periode al direct met 0-8 afgesloten waarna ook de overige periodes tot de rust ruim werden gewonnen (4-10, 4-8 en 2-10). Ruststand 10-36. Na de pauze lieten de Eagles in de verdediging wat steekjes vallen. De tegenstanders werden weliswaar weer uitstekend verdeeld door aanvoerster Liz maar toch mochten ze een paar keer vrij naar de basket gaan. Mede hierdoor kregen de Eagles in periode vijf 6 punten om de oren (6-8) en werd de 6e periode zelfs niet gewonnen (4-4). De slotfase was echter weer voor de bezoekers met de mooiste score van de wedstrijd van Armin met een mooie drive naar de basket. Bijna iedereen kwam vandaag tot scoren met Jake (20 punten) en Alec (14) als uitschieters.